La loc comanda! Viceprimarul Ionuţ Apostu a renunţat la funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului de Mediu

de Stiri Buzau Media

Viceprimarul municipiului Buzău Ionuț Apostu, numit luni, de premierul Sorin Grindeanu, în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Fondului de Mediu, a renunțat la acest post și își va păstra funcția din administrația locală.

Ionuț Apostu și-a motivat decizia prin faptul că nu dorește să stea departe de familie și că, astfel, preferă să lucreze în administrația locală, alături de primarul Constantin Toma.

„Îndrăznesc să cred în Buzău! Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat. Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat. În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău. Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie”, a scris pe Facebook Ionuț Apostu.

 

Știri despre: