Noi contracte pentru dezvoltarea comunei Siriu!

de Stiri Buzau Media
Dragoș Voicu: Continuăm împreună! Continuăm dezvoltarea comunității noastre!
În prezent se lucrează la modernizarea Parcului Central, unde atât copiii, tinerii, cât si persoanele vârstnice se vor putea relaxa. Vă garantez că va fi un parc extraordinar de frumos și de practic. Am început modernizarea parcării de vis-a-vis de biserică ( capătul liniei de autobuz), unde prin alt proiect finanțat prin fonduri europene se vor monta 2 stații de încărcare mașini electrice.
Săptămâna trecută am emis ordinul de începere pentru investiția care privește modernizarea blocurilor de locuințe prin fonduri europene. Tot săptămâna trecută am emis ordinul de începere pentru investiția privind modernizarea iluminatului public în comuna Siriu, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu. Ieri am semnat contractul de lucrări pentru investiția privind instalarea unui sistem video în comuna Siriu, finatat prin fonduri europene.
De asemenea, în prezent se montează sisteme fotovoltaice finanțate prin fonduri norvegiene în alte 13 gospodării izolate, neracordate la rețeaua electrică.
Alte multe proiecte privind modernizarea comunei noastre sunt în diferite stadii de implementare.
Vă garantez că la nivelul primăriei comunei Siriu depunem tot efortul pentru a obține cât mai multe fonduri nerambursabile.