NU RATA AVICII – TRUE STORIES LA HAPPY CINEMA BUZĂU!

de Stiri Buzau Media

     Filmul, care se va difuza pe 26 octombrie, de la ora 20:00, spune povestea DJ-ului fenomen, nominalizat la premiile Grammy, Avicii (AKA Tim Bergling). Nimeni nu se aștepta ca superstarul muzicii electronice să treacă la doar 27 de ani de la un număr de 320 de concerte pe an la stoparea totală a show-urilor live, lucru făcut public pe 30 martie 2016. Filmul, realizat după acest moment, propune un portret intim al artistului și redă călătoria sa pe parcursul a patru ani, de la debut până la succesul internațional, fără să neglijeze provocările prin care a trecut și problemele pe care acesta le-a întâmpinat  inclusiv în ceea ce privește sănătatea fizică și psihică.

Apropiat și sincer, filmul îl prezintă  în lumini diferite, de la mega spectacolele de acasă din Stockholm, susţinute în fața a 80.000 de persoane, până la mai multe interviuri intime, unde el vorbește despre provocările care i-au afectat cariera. „Am vrut să fac un film extrem de sincer despre Tim ca personă, nu doar ca Avicii. Să fii un superstar mondial nu e așa ușor cum pare pe Instagram”, declară regizorul filmului, Levan Tsikurishvili

Cu ajutorul contribuțiilor unor artiști precum Tiesto, David Guetta și Chris Martin sau Wyclef Jean, True Stories devine un document important  și o explorare a naturii și presiunilor impuse de intensitatea faimei din punctul de vedere al artiștilor şi în aceeaşi măsură, este şi un film pentru fanii devotaţi Avicii. Durata filmului este de 120 minute iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim, cinemagia și la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema.

Știri despre: