Numeroase vedete vor concerta, în acest an, la Târgul Drăgaica!

de Stiri Buzau Media

Nume sonore ale muzicii românești vor urca pe scena Târgului Drăgaica, eveniment organizat, an de an, la Buzău, și care atrage mii de vizitatori.

Astfel, în perioada 8 – 24 iunie, în fiecare seară, după ora 18.00, buzoienii vor putea asista la concerte incendiare suținute de artiști unul și unul, dar și de trupe de renume. Printre vedetele concertelor din Drăgaică se numără Carmen Șerban, Puya, Smiley, Raluka, Marcel Pavel, Horia Brenciu, Luminița Anghel, Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Aurelian Temișan, Sanda Ladoși, Iris, Mandinga, Taraful Rutenilor, dar și Lăutarii lui Borgros. Nu vor lipsi nici îndrăgiți artiști locali, de muzică pop, folk, dar și de muzică populară.

De asemenea, sâmbătă și duminică, 15-16 iunie, târgul Drăgaica va găzdui un eveniment déjà tradițional dedicat muzicii populare: Festivalul „Benone Sinulescu”.

În acest an, taxa de intrare în Drăgaică va fi de 3 lei/persoană, iar copiii sub 14 ani vor intra gratuit. De asemenea, vor beneficia de gratuitate toate persoanele care vor purta ie, în ziua de 24 iunie, de Ziua Iei.