Operațiunea de curățenie continuă! 9 tone de deșeuri voluminoase ridicate la Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

În contextul unei acțiuni fără precedent, Primăria Municipiului Râmnicu Sărat continuă operațiunea de colectare a deșeurilor voluminoase, după ce cantitățile colectate până în prezent au depășit deja cu mult așteptările.

În doar o zi, autoritățile locale au reușit să colecteze peste 9 tone de deșeuri voluminoase, triple față de cât s-a adunat în întreaga campanie anterioară.

Astfel, cei care nu și-au văzut încă deșeurile preluate, pot răsufla ușurați. Primăria promite că va continua acțiunea și în zilele următoare.

Cetățenii sunt îndemnați să păstreze deșeurile exact în locul în care au fost depozitate, fără a le muta în curți sau în alte locuri.

Prin această acțiune, Primăria Râmnicu Sărat își propune să creeze un mediu mai curat și mai sigur pentru toți locuitorii.

În acest moment, eforturile autorităților locale sunt concentrate pe ridicarea tuturor deșeurilor voluminoase, iar pentru asta au nevoie de înțelegere și cooperare din partea tuturor cetățenilor.

Așadar, dacă aveți materiale voluminoase de care doriți să scăpați, nu ezitați să vă alăturați acestei acțiuni. Primăria Râmnicu Sărat vă mulțumește pentru cooperare și vă asigură că lucrează neîntrerupt pentru a menține orașul curat și plăcut pentru toți locuitorii săi.