Parc Industrial de peste 700 Hectare, în comuna Poșta Câlnău

de Stiri Buzau Media

Administrația locală din Poșta Câlnău plănuiește extinderea intravilanului pentru a susține dezvoltarea economică și producerea de energie din surse regenerabile. Noua zonă industrială va acoperi o suprafață de 702,3494 hectare și va fi împărțită în două sectoare principale.
Zona 1 va fi dedicată activităților economice, inclusiv extinderea zonelor de depozitare și servicii, precum și unități industriale și depozitare. Acest sector vine ca răspuns la lipsa de teren disponibil pentru noi dezvoltări în intravilanul actual al comunei Poșta Câlnău. Zona 2 va sprijini dezvoltarea activităților de producere a energiei din surse regenerabile, cum ar fi energia solară și eoliană. Pe aceste terenuri vor fi amplasate panouri fotovoltaice, turbine eoliene, zone de servicii de depozitare și o zonă logistică. De asemenea, o parte a acestei zone va fi dedicată industriei creative.
Dezvoltarea acestui parc industrial este esențială pentru atragerea celor mai buni investitori și crearea unor locuri de muncă bine plătite!