Ploi și vânt puternic până marți dimineață. Vezi de când se îndreaptă vremea

de Stiri Buzau Media

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi și vânt puternic pentru sudul și estul țării, valabilă de duminică de la prânz până marți dimineața. Potrivit meteorologilor, în intervalul 12 martie, ora 13:00 — 14 martie, ora 9:00, va ploua temporar, îndeosebi în sudul și estul țării. În după-amiaza zilei de duminică și în prima parte a nopții de duminică spre luni (12/13 martie), ploile se vor semnala pe arii mai extinse în sud-vest și nord-est, apoi îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de apă vor depăși local 10 — 15 l/mp și izolat 20 — 25 l/mp.

La munte vor predomina ninsorile, iar vântul va avea unele intensificări pe creste, spulberând zăpada, în timp ce în nordul Moldovei, trecător, vor mai fi precipitații mixte. Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile sud-estice, cu rafale de 50 — 65 km/h.

La Buzău, maxima termică va fi luni de 10 grade Celsius, în timp ce la noapte  nu vor fi mai mult de 6 grade. Marți, cerul va fi predominant noros, cu o maximă termică de 12 grade. Ploile își vor face iar apariția joi, iar de sâmbătă vremea începe să se încălzească.

Știri despre: