Prefectura Buzău, soluții pentru rezolvatea problemelor de la Permise și Înmatriculări

de Stiri Buzau Media
Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, a identificat noi soluții menite a contribui la reducerea timpilor de așteptare care se înregistrează la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
? Prefectul județului a dispus, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții S.P.C.R.P.C.I.V., ca în fiecare zi lucrătoare a săptămânii să funcționeze un ghiseu, cu bonuri de ordine, în consecință fără programare online, în limita a 40 de înmatriculări permanente și 15 înmatriculări provizorii.
? De asemenea, pentru datele de 12, 13, 19 și 20 decembrie, prefectul județului a dispus suplimentarea programului de înregistrare candidați și testare teoretică. Astfel, au fost create, în total, 120 locuri suplimentare disponibile, între orele 14.30-16.00.
„ În pofida problemelor de personal cu care ne confruntăme la acest serviciu, ne străduim să găsim soluții și să venim în sprijinul oamenilor de bună credință. Cele două măsuri pe care le-am identificat, în urma discuțiilor purtate pe de-o parte cu reprezentanții școlilor de șoferi, pe de altă parte cu colegii de la S.P.C.R.P.C.I.V., sper să contribuie la reducerea timpilor de așteptare, iar buzoienii să-și rezolve problemele într-un timp rezonabil ”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea .