Producătorii locali duc mai departe faima gastronomiei buzoiene și merită să fie susținuți și promovați!

de Stiri Buzau Media

Gustul autentic al Buzăului și două festivaluri ce nu sunt doar despre
mâncare, ci despre identitate, tradiție și bucuria de a fi împreună.
În acest weekend, gastronomia locală a fost în centrul atenției la:
𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗮𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗹𝗲𝘀𝗰𝗼𝗶, sărbătoare a
unui produs recunoscut internațional, unde rețetele tradiționale au
încântat vizitatorii.
𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗲𝗽𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗮𝗰𝗶𝗻𝗲𝗻𝗶, unde
aromele simple, dar inconfundabile, ale cepei de Buzău s-au împletit cu
bucuria comunității.