Proiect de modernizare a dispensarului din Vintileanca, Săhăteni

de Stiri Buzau Media

Primăria Sahateni a anunțat începerea lucrărilor de renovare a dispensarului din satul Vintileanca, parte a comunei Sahateni, județul Buzău.

Acest proiect, demarat conform autorizației de construire nr. 161/07.11.2023, emisă de Consiliul Județean Buzău, are ca scop principal creșterea eficienței energetice a clădirii.

Descrierea proiectului: Lucrările de renovare vor include mai multe etape cheie pentru îmbunătățirea performanței energetice a clădirii.

Acestea constau în înlocuirea tâmplăriei cu una mai eficientă din punct de vedere energetic, refacerea și îmbunătățirea izolației termice a clădirii, montarea de panouri fotovoltaice și instalarea unei pompe de căldură.

Aceste modificări vizează reducerea consumului energetic și creșterea sustenabilității clădirii.

Prin acest proiect, dispensarul din Vintileanca va deveni un model de eficiență energetică, contribuind astfel la eforturile comunității de a reduce amprenta de carbon și de a promova tehnologii verzi.

Investiția nu doar că va aduce beneficii pe termen lung din punct de vedere al economisirii energiei, dar va contribui și la îmbunătățirea condițiilor de lucru și a serviciilor medicale oferite în dispensar.

Primăria Sahateni subliniază importanța acestui proiect pentru comunitate și se angajează să asigure o implementare eficientă și transparentă a lucrărilor.