PSD Buzău: Premierul Marcel Ciolacu, Președintele PSD a fost ieri, 8 mai, în vizită la Buzău

de Stiri Buzau Media

 

Alături de echipa PSD Buzău, Premierul a vizitat noua aripă UPU a SJU Buzău, Centrul Muzeal IC Brătianu, Bulevardul Unirii, Piața Dacia, și a participat la Conferința de promovare a importanței formării profesionale inițiale la Liceul Tehnologic Dimitrie Filipescu, precum și la evenimentele Sărbătorește Românește la Țintești (sat Maxenu) și în Parcul Crâng.

În cadrul conferinței de presă, Marcel Ciolacu a apreciat eforturile și realizările administrative din Buzău, atât la nivel de județ, cât și la nivelul municipiului și a făcut apel la desfășurarea unei campanii curate, cu accent pe reușite și proiecte performante, ce îmbunătățesc viața comunității.

La evenimente au participat domnul primar al municipiului Buzău, Constantin Toma, domnul senator Lucian N. Romascanu, candidatul PSD la funcția de Președinte al CJ Buzău, candidații la funcțiile de consilieri pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Buzău, dar și o delegație formată din: Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Radu Oprea, Ministrul Economiei, Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, europarlamentarii Mihai Tudose, Andi Cristea și Victor Negrescu și Mihai Ghigiu, președintele TSD.

PSD Buzău