Râmnicu Sărat: An Nou, ambiții mari! Primarul promite un 2024 cu realizări impresionante

de Stiri Buzau Media

În prima zi de muncă a anului, muncitorii municipiului Râmnicu Sărat au revenit pe șantierele care promit să transforme orașul.

Aceasta nu este doar o veste bună pentru cei care așteaptă cu nerăbdare finalizarea proiectelor în derulare, ci și o confirmare a angajamentului autorităților locale de a face din anul 2024 un nou an de referință în modernizarea orașului.

Primarul Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a transmis un mesaj mobilizator, subliniind că anul 2023 a fost cel mai bun an al dezvoltării urbei din perioada postdecembristă.

Anul pe care tocmai l-am încheiat nu a venit întâmplător; a fost precedat de mulți ani de pregătire a acestor investiții majore. Să facem și din anul acesta un an la fel de bun! Stă în puterea noastră să reușim! a declarat Sorin Cîrjan.

În paralel, activitatea a fost reluată și în primărie, dar și în instituțiile subordonate consiliului local, semn că Râmnicu Sărat este pregătit să continue pe drumul modernizării.

Florin Ceparu, administratorul public al Râmnicu Sărat, a subliniat, de asemenea, angajamentul echipei sale de a transforma orașul într-unul modern și atractiv pentru locuitori și vizitatori.

Astfel, cu toate aceste promisiuni și activitate intensă, 2024 se anunță a fi un an plin de realizări pentru orășenii din Râmnicu Sărat.

În ciuda frigului de ianuarie, lucrările de construcție sunt în plină desfășurare, iar speranțele pentru un oraș modernizat sunt mai mari ca niciodată.