S-a aprins și iluminatul festiv din Piața Dacia!

de Stiri Buzau Media

Iluminatul festiv de sărbători, din centrul municipiul Buzău, a fost aprins, ieri seară, de Ziua Națională a României. Din cauza restricțiilor sanitare, momentul nu a fost marcat, ca în alți ani, de un spectacol în Piața Dacia. Chiar și așa, mii de buzoieni au ținut să vadă, încă de la inaugurare, cum arată decorațiunile de Crăciun amenajate de primărie.

Pe platoul din centrul orașului au fost amplasate o cupolă de lumini şi o sferă cu pasaj de trecere, o caleașcă trasă de reni, dar şi un Moş Craciun cu înălţime de cinci metri. De asemenea, bradul montat zilele trecute în fața Palatului Comunal a fost împodobit frumos. Impresionantă este și plasa de lumini care acoperă o mare parte din platoul din Piața Dacia. Nu lipsesc nici căsuțele din lemn, cu produse tradiționale de Crăciun.

Cu câteva zile în urmă, autorităţile locale au decis și pornirea  instalațiilor de lumini de pe bulevardele principale ale orașului Buzău. Cei mai mulți dintre buzoieni consideră că ghirlandele montate în acest an sunt mai frumoase decât cele de anii trecuți.

 

Știri despre: ,