Spectacolul „Capra cu trei iezi” revine pe scena Teatrului George Ciprian!

de Stiri Buzau Media

Sâmbătă, 9 martie, la ora 11:00, Teatrul George Ciprian vă invită să vă întoarceți în copilărie cu spectacolul ‘Capra cu trei iezi’, o adaptare după Ion Creangă, semnată de Constantin Brehnescu.

Este o oportunitate perfectă pentru o ieșire în familie, biletele fiind deja puse în vânzare.

Spectacolul, regizat de Ionuț Octavian Ghinea, îi are în distribuție pe Cristi Martin, Ionut Octavian Ghinea, Radu Pavel, Anda Pantiș, Felicia Cruceru și Zabi Tudor.

Un spectacol care promite să ne aducă mai aproape de rădăcinile noastre, de frumusețea satului românesc și de poveștile care au însuflețit copilăria multor generații.

‘Spectacolul ,,Capra cu trei iezi“ este un spectacol care ne aduce mai aproape de copilărie, de puritatea satului românesc şi de originile pe care le are fiecare dintre noi și de care nu trebuie să ne îndepărtăm.

Este un spectacol care ne introduce într-o altă lume, într-un sat idilic tradiţional românesc, prezentată în mod fabulos, specific literaturii şi operelor lui Ion Creangă.’ – Ionuț Octavian Ghinea, regizor

Biletele costă 30 de lei, atât pentru copii cât și pentru adulți, și pot fi achiziționate online, pe site-ul teatrului, sau direct de la casa de bilete a teatrului.

Nu ratați ocazia de a revedea această poveste nemuritoare, pusă în scenă într-un mod deosebit de trupa Teatrului George Ciprian.

Scenografia este semnată de Marius Nițu, muzica de Codruț Bîrsan, coregrafia de Lorette Enache și costumele de Stoica Teodora. Asistent de regie este Ana-Maria Pușcălău. Vă așteptăm la teatru!