Compania de Apă Buzău: „Sufletul să-ți fie ca gândul, gândul ca vorba și vorba ca fapta.” (Ioan Slavici)

de Stiri Buzau Media
Ne ghidăm permanent după astfel de valori și astăzi, în cadrul conferinței, am dorit să reflectăm aceasta în activitatea desfășurată pe parcursul anului 2023. Dincolo de aceste valori, ne orientăm viziunea spre utilizator, spre a furniza servicii de calitate, la cele mai înalte standarde și să protejăm mediul înconjurător. Sunt esențiale creșterea calității vieții comunităților și asigurarea sănătății populației pe care o deservim.Am pus accent pe „Drumul Apei” în zona de sud-vest a județului Buzău, zonă sărăcită de acest lichid prețios, esențial pentru traiul de zi cu zi. De asemenea, am vorbit despre cele 56 lucrări de investiții realizate în 2023 din surse proprii (peste 3 mil EUR), cât și despre stadiul investițiilor realizate prin POIM (peste 350 mil EUR). Prin acestea, punem utilizatorii și mediul în centrul activității noastre.

Am vorbit despre mecanismul prin care asigurăm resursele financiare necesare investițiilor, dar și despre acțiunile pe care le-am implementat pentru a ajunge să fim operatorul regional cu unele dintre cele mai mici pierderi de apă din România.

Top managementul Companiei de Apă S.A. Buzău vă mulțumește dumneavoastră, presei, mesageri ai informației pentru comunicarea promptă a informațiilor, mai ales pentru faptul că nu uitați importanța strategică a noastră, operator ce asigură apa potabilă pentru Județul Buzău.