Sute de buzoieni, racordați la RAM Termo Verde, amenințați cu dușuri reci

de Stiri Buzau Media

Buzoienii care mai sunt racordați la sistemul de încălzire și care au acumulat restanțe la plata facturilor riscă să rămână fără apă caldă în aceasta vară.

Societatea RAM Termo Verde, care furnizează apă caldă și căldură către un număr de peste 4.000 de apartamente din municipiul Buzău anunță că va trece la sistarea serviciilor către blocurile care înregistrează sume restante la plata facturilor. Măsura deconectării restanțierilor urmează să fie pusă în practică de la 1 iunie, deocamdată fiind în derulare procedura de notificare a proprietarilor.

Cele mai multe debranșări pe motiv de neplată se vor face în cartierul Micro 14. De asemenea, două blocuri de pe strada Traian Vuia vor fi deconectate.

Situația vine ca urmare a unei ierni grele în care locatarii au acumulat datorii din cauza nivelului mare al cheltuielilor cu încălzire. Gigacaloria produsă de RAM Termo Verde s-au majorat cu 52% , iar consumatorii finali persoane fizice au plătit 448,95 lei pentru o gigacalorie, față de 300 de lei, anul trecut.

Știri despre: