Talciocul din Buzău rămâne închis până după Paști

de Stiri Buzau Media

Vești neplăcute pentru buzoienii care așteptau redeschiderea Talciocului. Piața Volantă Drăgaica nu se va deschide în această duminică așa cum se spera. Reprezentanții Primăriei Buzău au anunțat că târgul va fi redeschis, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori după sărbătorile de Paști, atunci când vor fi îndeplinite toate cerințele impuse de DSP, DSV și alte autorități.

Încă de anul trecut, de la debutul pandemiei, Talciocul de la Drăgaică a stat închis luni bune. A fost redeschis sporadic, dar din cauza aglomerației și a nerespectării normelor de distanțare socială, autoritățile au decis să îl închidă.

În acest an, pe 4 aprilie, în prima zi în care talciocul din Buzău a fost redeschis după aproape 5 luni în care porțile au fost ferecate, sute de persoane s-au îmbrâncit, încercând să intre în interiorul târgului. Mulți dintre buzoieni nu purtau mască, iar distanțarea fizică nu a putut fi respectată. Au fost însă și alte nereguli, pentru care polițiștii, inspectorii de sănătate publică dar și cei ai DSV au aplicat zeci de amenzi.

Știri despre: ,