Tânără din Buzău, aur la Europenele de Shito Ryu

de Stiri Buzau Media
Performanțe extraordinare obținute de o buzoiancă la Campionatul Mondial de Shito Ryu și Campionatul European de Shito Ryu pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori, seniori și veterani, competiții găzduite, la finalul lunii trecute, de Oradea.
Elvira-Mihaela Brânzea, legitimată la Asociația „Munteanu Sport Club” pregătită de profesorul Daniel Munteanu, în colaborare cu profesorul Ion Munteanu, a fost printre performerele lotului național prezent la întrecerile de arte marțiale.
Ea a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la categoria Kata Kobudo Bo, în cadrul Campionatului European. De asemenea, ea a mai adus Buzăului o medalie de argint la Mondiale, în cadrul aceleiași categorii. La Kumite, adolescenta din Buzău a reușit o clasare meritorie, locul V. Deși încă junior, Mihai-Alexandru Stan a concurat la categoria seniori, clasându-se pe locul III, la Campionatul European, secțiunea Kata.
Cele două competiții organizate la Oradea s-au numărat printre cele mai puternice, mai ales în ceea ce privește numărul participanților. Delegația României a fost reprezentată de 180 de sportivi.