Teatrul George Ciprian: 𝐋𝐀𝐁𝐈𝐑𝐈𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐋𝐔𝐈 𝐇𝐀𝐁𝐀𝐑𝐍𝐀𝐌 | 𝐀𝐕𝐀𝐍𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐄𝐑𝐀̆ 𝟐𝟖 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄

de Stiri Buzau Media

Un spectacol inedit, cu participarea extraordinarĂ a elevilor de clasele a IX-a și a X-a din mai multe licee din Buzău.

Preț bilet:
30 ron
Biltele pot fi cumpărate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenția de Bilete din Bdul. Nicolae Bălcescu sau online https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/sala-teatru.php?id=274

Vă invităm să faceți parte dintr-o experiență extraordinară, în care tinerii noștri interpreți vă vor purta într-o călătorie plină de aventură și magie.

Spectacolul 𝐋𝐀𝐁𝐈𝐑𝐈𝐍𝐓𝐔𝐋 𝐋𝐔𝐈 𝐇𝐀𝐁𝐀𝐑𝐍𝐀𝐌 nu este doar o experiență de neuitat pentru publicul nostru, ci și o oportunitate de a susține și încuraja creativitatea și implicarea tinerilor în domeniul artistic, este de asemenea un produs unic, gândit să ofere publicului nostru o incursiune într-un univers fantastic, unde orice este posibil. Fiecare moment al spectacolului este plin de suspans și emoție, iar mesajele sale adânci despre prietenie, curaj și imaginație vor rămâne vii în sufletele celor mici și mari.
Astfel, participând la acest eveniment, vă alăturați și dumneavoastră eforturilor de a promova și încuraja talentul tinerilor din comunitatea noastră. Vă îndemnăm să vă alăturați nouă și să vă
lăsați purtați într-o călătorie uimitoare prin Labirintul lui Habarnam, unde imaginația și creativitatea tinerilor noștri interpreți vă vor încânta și inspira!

Teatrul George Ciprian