Teodorovici îl contrazice pe Ciolacu în privința planului economic al PNL: „Nu aș spune că e copiat”

de Stiri Buzau Media

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici, candidat la șefia PSD, îl contrazice pe actualul președinte interimar al Partidului, Marcel Ciolacu. Acesta a declarat că planul de relansare economică prezentat astăzi de PNL este copiat din programul de guvernare al social-democraților.

Am văzut astăzi multe comentarii, ca fiind copiat, ca fiind… Nu aș spune că este copiat și nu aș discuta neapărat despre acest subiect. Nu știu dacă ăsta e cel mai important lucru”, a spus Teodorovici la Digi24.

Când moderatorul i-a cerut să spună cine a spus că programul e copiat, Teodorovici a evitat răspunsul. I s-a spus că e vorba despre Ciolacu, iar răspunsul senatorului a fost: „Foarte bine – sau foarte rău”.

Ideea nu este dacă e copiat, ci ceea ce conține și dacă este fundamentat, credibil, cu surse de finanțare și dacă este o măsură bună pentru țară”, a mai spus Teodorovici.

Preşedintele interimar al PSD a spus azi că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern, copiază programul de guvernare al social-democraţilor.

Este evident că este copiat programul, vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a spus Ciolacu.