Trafic blocat pe DN10, la Măgura, din cauza unui accident rutier

de Stiri Buzau Media

UPDATE:

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Brașov către Buzău, de către un șofer de 40 de ani, din Galați și alte două vehicule, ce se deplasau din sens opus, un ATV condus de către un cetățean străin, de 52 de ani și o autoutilitară, la volanul căreia se afla un conducător auto de 70 de ani, din Timișoara.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor trei conducători și a doi pasageri din autoutilitară, toate persoanele rănite fiind preluate de către echipajele medicale și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Traficul a fost dirijat pe DN2 E85, în Poșta Câlnău, accident rutier.

Din primele date la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de către un bărbat de 75 de ani, din Blăjani, și autoturismul condus din sensul opus de mers, de către un șofer de 47 de ani, din Brăila.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 75 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: La U.P.U-SMURD au fost transportate 4 victime ale accidentului. Cele 4 victime au suferit policontuzii prin accident rutier, sunt conștiente și cooperante la acest moment. O a cincea victimă, găsită inconștientă, a fost preluată de elicopterul SMURD.

Circulați rutieră este blocată pe DN 10, localitatea Ciuta.

Se pare că sunt implicate 3 vehicule, sunt evaluate medical 3 persoane.