ULTIMA ORĂ Trans Bus Buzău modifică două trasee importante din Buzău

de Stiri Buzau Media

Începând de astăzi, 2 februarie 2024, locuitorii și călătorii din Municipiul Buzău vor trebui să se adapteze la schimbări semnificative în itinerariile traseelor de transport public 5, 21 și 21B.

Aceste modificări vin ca răspuns direct la lucrările ample de infrastructură la rețeaua de apă și canalizare care au loc pe strada Dorobanți, în proximitatea zonei cantonului CFR.

Pentru a facilita desfășurarea lucrărilor și a minimiza impactul asupra mobilității urbane, autoritățile locale au decis ajustarea itinerariilor pentru traseele menționate.

Astfel, traseul 5 își va avea capătul pe strada Horticolei, respectiv la stația Horticolei 1, modificând temporar rutina călătorilor obișnuiți cu acest traseu.

Mai mult, traseele 21 și 21B vor suferi modificări semnificative.

În loc să își continue itinerariul obișnuit de la stația Pod Vadu Pașii, acestea vor urma Centura de Est a Municipiului Buzău, traversând strada Șoseaua Brăilei, trecând prin Mariaj, pasajul CFR, strada Horticolei și până la Bulevardul Republicii (stația Depou CFR), unde vor reintra în traseul normal.

Această deviere este valabilă atât pentru parcursul de tur, cât și pentru cel de retur.