Trofeul Cupei Mondiale la Minifotbal a „strălucit”, de Ziua Națională a României, la Buzău!

de Stiri Buzau Media
Ieri, 1 decembrie, toţi românii au sărbătorit, cu mândrie, Ziua Naţională a României. Trofeul Cupei Mondiale la minifotbal, câştigat în urmă cu o lună de naţionala României, a „strălucit” într-un „cămin” nou, în inima judeţului Buzău, acolo unde putem spune că minifotbalul s-a „născut” la nivel național, prin desfăşurarea, în anul 2007, a primei ediţii a turneului final al Campionatului Naţional.
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, și-a exprimat recunoștința față de întreaga echipă, pentru realizarea acestei performanțe remarcabile și, în mod deosebit și buzoienilor care au făcut parte din staff-ul echipei naţionale a României: Cristian Lupu (director tehnic), Emil Cotenescu (medic) și Saron Ionuţ Chirică (jucător).
„Fie ca acest trofeu să reprezinte nu doar o realizare sportivă, ci și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi. Felicitări echipei și tuturor celor implicați în acest succes de excepție!”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Mândri că suntem români!Federația Română de Minifotbal