Un nou motiv de bucurie pentru salvatorii din Nehoiu, de sărbători!

de Stiri Buzau Media

Punctul de lucru Nehoiu este una dintre importantele subunități ale I.S.U. Buzău, fiind situată în zona montană a județului. Înființată în 2016, aceasta acționează într-un raion de intervenție ce cuprinde un oraș și două comune cu un total de 22 de sate, având prezenți permanent subofițeri pregătiți să intervină în slujba cetățenilor.

Anul acesta, în perioada sărbătorilor, salvatorii din cadrul punctului de lucrul Nehoiu au avut parte de o surpriză venită din partea Primăriei și Consiliului Local Nehoiu!

Pentru că apreciază eforturile pompierilor, promptitudinea cu care aceștia își îndeplinesc atribuțiile, și pentru a crește nivelul de siguranță al  cetățenilor din zonă, Primăria Nehoiu împreună cu Consiliul Local a pornit demersurile pentru dotarea subunității de pompieri cu o nouă construcție în care salvatorii pot desfășura activitățile curente pe timpul turelor de serviciu.

Astfel, în data de 22.12.2021, au fost finalizate lucrările și a fost dat spre folosire noul spațiu ce va fi utilizat în continuare de salvatori.

Cu această ocazie, în semn de recunoștință, a fost oferită o diplomă de onoare domnului Primar al orașului Nehoiu, Ionuț Milea, omul fără de care acest lucru nu ar fi fost posibil!

De asemenea, pe această cale, noi, pompierii buzoieni, mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și vă asigurăm că vom fi în continuare permanent la datorie, răspunzând prompt și ferm atunci când viața sau bunurile cetățenilor sunt puse în pericol!

https://www.facebook.com/watch?v=264493782334000

Știri despre: