Un nou proiect pentru Chiojdu!

de Stiri Buzau Media
Primăria Comunei Chiojdu: Da, se poate și la Chiojdu! Continuăm promovarea investițiilor serioase la Chiojdu și vă anunțăm cu bucurie faptul că astăzi am semnat contractul de finanțare privind *Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu*, contract având termen de implementare 12 luni. Astfel, vom asfalta încă 16 drumuri sătești și comunale, acestea adâugându-se la cele 30 de drumuri sătești și comunale deja asfaltate până acum, în acest mandat.
În plus, ne aflăm în stadiul de pregătire a unui nou proiect în vederea asfaltării altor câteva zeci de segmente de drumuri sătești și comunale, proiect ce va avea termen de implementare 24 de luni, completând, astfel, proiectele de asfaltare deja implementate în ultimii doi ani.
Cu acest angajament, acela al modernizării tuturor drumurilor, am venit în fața dumneavoastră în momentul în care ați ales să-mi acordați votul de încredere, și acest angajament reprezintă o prioritate și totodată o obligație pentru mine.
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, răbdare și sprijin și vă asigur că ne vom dedica în continuare cu aceeași seriozitate, motivație și implicare, în vederea implementării proiectelor și atragerii de fonduri pentru comunitatea noastră.
Întotdeauna voi avea convingerea că angajamentele pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră trebuie respectate, spre deosebire de promisiunile electorale, care vin și trec.