ULTIMA ORĂ Un primar iubit de comunitate, nu va mai candida la următoarele alegeri!

de Stiri Buzau Media

Primarul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare:

Dragi cetățeni ai comunei Berca,
Țin, în primul rând, să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine încă de la începutul carierei mele ca viceprimar și, mai apoi, ca primar. Vă mulțumesc pentru tot ce am învățat și ce am trăit alături de dumneavoastră în acești 12 ani! Chiar dacă am preluat conducerea primăriei cu o datorie foarte mare, am încercat să dezvolt cât mai mult comuna noastră, am pus foarte mult suflet în fiecare proiect, reușind să aduc astfel la bun sfârșit multe realizări importante. Cu toate acestea, ca orice poveste și aceasta ajunge la un sfârșit.
Anul 2024 este an electoral și pe această cale vreau să vă anunț oficial că AM LUAT DECIZIA DE A NU MAI CANDIDA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI BERCA!
Decizia pe care am luat-o nu a fost una ușoară, dar este una inevitabilă; funcțiile sunt trecătoare, trebuie să fii pregătit și să știi să alegi momentul când trebuie să te retragi și să lași locul altcuiva, pentru a avea un echilibru în viață.
În mandatul meu, alături de PSD, am format o echipă bine închegată, în care am încredere că va continua cu succes proiectele începute și pe care o voi continua necondiționat, atât în toate alegerile electorale din acest an, cât și în viitor.
Încă o dată vă mulțumesc pentru susținerea pe care ați manifestat-o mereu față de mine! Totodată, cer scuze celor care au avut așteptări mai mari de la mine, dar nu am reușit săi mulțumesc! Nimeni nu este perfect!
Acesta nu este un rămas bun, ci un ”MULȚUMESC!”
Ionel Dobrița, primarul comunei Berca

Administrația locală a comunei Berca a constituit un nucleu bine închegat, cu viziune, fapt ce a condus la o dezvoltare fără precedent a localității.