VIDEO Constantin Toma la Gala Comunității Buzoiene

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni,
La sfârșitul săptămânii trecute, la inițiativa Asociației Generale a Inginerilor din România, filiala Buzău, având ca și coparteneri Primăria Municipiului Buzău, Clubul ,,Rotary’’ și Clubul ,,Lions’’, a avut loc ,,Gala Comunității Buzoiene’’.
În cadrul acestei Gale s-au acordat diplome de excelență pentru 12 personalități buzoiene care s-au remarcat în mod deosebit, în domeniile lor de activitate.
Primăria Municipiului Buzău a premiat următorii 3 buzoieni deosebiți:
– Domnul Vlad Andrei David, elev al Colegiului Național ,,B. P. Hasdeu”, pentru rezultatele excepționale obținute la Olimpiadele Internaționale în anul 2023.
– Doamna Luminița Colțeanu, Șefa Departamentului de Fonduri Europene de la Primăria Municipiului Buzău, care conducând o echipă de doar 6 oameni, a reușit să atragă în ultimii 8 ani, circa 500 de milioane de euro, fonduri europene pentru Buzău.
– Domnul Sorin Harabagiu, Manager al SC Ursus Breweries Buzău, pentru importanta contribuție la dezvoltarea economică a municipiului Buzău.
Din partea Asociației Inginerilor din România, Sucursala Buzău, au fost premiați:
– Domnul Ing. Horia Șerbu (post-mortem), pentru întreaga carieră profesională în industria prelucrătoare buzoiană.
– Domnul Dr. Ing. Costel Vînătoru și colectivul, pentru excepționala activitate de cercetare-inovare în domeniul resurselor genetice vegetale.
– Domnul Ionel Stănuță și colectivul format din jurnaliști și artiști, pentru reflectarea în volumul ,,Dialogurile fascinantei geneze”, a vieții și activității unor personalități care au marcat evoluția industriei buzoiene.
– Domnul prof. Nicolae Toader și colectivul de elevi, pentru rezultatele obținute la concursul ,,Gala Premiilor AGIR 2023”.
– Doamna prof. Diana Amalia Voicu și colectivul de elevi, pentru rezultatele obținute la concursul ,,Gala premiilor AGIR 2023”.
Din partea clubului Rotary Buzău, au fost premiați:
– Domnul Ashok Dorairaja, pentru îndelungata implicare în reconstrucția societății civile buzoiene.
– Domnul Domente Vasile, pentru consistentul sprijin financiar de susținere a proiectelor comunitare buzoiene.
– Doamna Roxana Constantinescu, pentru permanenta implicare în reclădirea spiritului comunitar buzoian.
Din partea clubului Lions Buzău a fost premiată:
– Doamna Grațiela Mariana Dobre, pentru contribuția deosebită la implicarea tinerilor din clubul ,,Leo”, în viața comunității buzoiene.
Mulțumesc domnului Ing. Vasile Anton Moraru, Președinte de Onoare al Asociației Generale a Inginerilor din România și domnului Dr. Ing. Constantin Petriceanu, Președintele Asociației Generale a Inginerilor din România, pentru această inițiativă de a ne recunoaște valorile buzoiene.
Felicitări tuturor premianților pentru contribuția deosebită la dezvoltarea comunității noastre!

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău