CFR Călători reintroduce „Trenurile Zăpezii 2018”. Reducerile anunțate sunt de până la 56%

de Stiri Buzau Media

Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2018”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

  • 25% reducere, de luni până joi, pentru călătoriile cu plecare sau sosire într-una din stațiile de pe ruta Sinaia – Brașov
  • 25% reducere, de luni până joi, pentru călătoriile cu plecare sau sosire într-una din stațiile Vatra Dornei și Piatra Neamț
  • Prelungirea ofertei “Reduceri de weekend pentru Valea Prahovei”, cu reduceri cuprinse între 31% – 56%, și în zilele de luni – joi între stațiile de pe ruta Sinaia – Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa  –  Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi, preţul biletului este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg. Exemplele de tarife sunt valabile de la data de 01 ianuarie 2018 şi includ totodată şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei.