Mesajul Președintelui PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, deputat

de Stiri Buzau Media
A fost o onoare pentru mine să pot participa, astăzi, la festivitățile ocazionate de 1 Decembrie, acasă, la Buzău, în calitate de deputat al buzoienilor.
Am fost alături de oficialitățile locale, de soldați ai Diviziei 2 Infanterie Getica a Armatei Române, precum și de reprezentanți ai unităților Ministerului de Interne la defilarea militară care s-a desfășurat pe Calea Eroilor.
***
Țin să transmit, de Ziua Națională, gândul meu către cei care mi-aș dori să se întoarcă acasă! La românii care ar trebui să aibă motive să se întoarcă în România noastră, dar și la familiile, părinții și bunicii rămași în țară.
România este țara care s-a născut din unitatea și solidaritatea unui popor puternic și frumos.
Statul roman nu mai are voie să eșueze! Este datoria noastră, a tuturor să ne unim forțele, să ne adunăm din toate colțurile lumii și să dăm dovadă și astăzi de aceeași iubire de țară și de semeni așa cum au dat dovadă compatrioții noștri în urma cu 103 ani.
Poate că România are nevoie, în zilele noastre, mai mult ca oricând ca românii să dea mână cu mână și să participe activ la revenirea din pandemie, la deșteptarea din adormirea ultimilor zeci de ani, de implicare în educația viitoarelor generații.
România valorilor, a tradițiilor și obiceiurilor strămoșești, România unită aparține românilor de pretutindeni care merită o viață frumoasă într-o ţară europeană, civilizată, sănătoasă, educată şi prosperă.
La mulţi ani, România! La mulţi ani, români, oriunde v-aţi afla!
Știri despre: ,