Noi investiții în centrul Buzăului!

de Stiri Buzau Media

 

 

 

Lucrările de reabilitare a Pieței Dacia, din municipiul Buzău, se vor finaliza în acest an, fără a fi depășit termenul prevăzut în contract. Asigurarea este dată de către primarul Constantin Toma, care anunță că, în centrul Buzăului, este programată o altă lucrare importantă. Este vorba despre reabilitarea clădirilor vechi de pe strada Cuza Vodă, proiect care va fi depus spre finanțare cu bani europeni. 

În acelaşi context, edilul Buzăului precizează că, înainte de începerea lucrărilor, cetăţenii care locuiesc în imobilele care aparţin Primăriei, de pe strada Cuza Vodă, vor fi evacuaţi.  Constantin Toma mai spune că toți chiriaşii din locuinţele sociale de pe strada Cuza Vodă, dar şi din alte zone ale oraşului, vor fi mutaţi pe strada Depozitului, acolo unde, începând chiar din acest an, Primăria va construi locuinţe sociale.

Tot în următorii ani, un alt obiectiv aflat în centrul orașului va fi modernizat, însă acest proiect se află în stare incipientă. Această investiție vizează reabilitarea fostului Cinematograf Dacia.

Constantin Toma speră că în următorii ani, odată cu reabilitarea Pieței Dacia, a Bazarului, dar și a clădirilor vechi de pe Cuza Vodă, zona cuprinsă între Bazar și Parcul Sfinții Îngeri să devină un punct de atracție pentru turiști. 

 

 

 

 

 

Știri despre: