ANTRENAMENT CU PUBLIC: SCM GLORIA – DANUBIUS CĂLĂRAŞI 41-22 (21-10)!

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:Buzaumedia
Sursa foto:Buzaumedia

Sala Liceului cu Program Sportiv, gazdă a handbalistelor buzoience în meciul de ieri după-amiază, cu Danubius Călăraşi, a fost luată cu asalt de cei mai fideli suporteri ai echipei condusă de Romeo Ilie, care n-au vrut să lipsească de la ultima reprezentaţie din an a favoritelor în faţa lor. Iar fetele le-au răsplătit pe deplin fidelitatea, cu o victorie la scor, deci multe goluri şi multe faze spectaculoase.

Oaspetele, ultimele clasate, nu au fost decât simple partenere de joc, în cele mai multe momente ale jocului elevele lui Romeo Ilie lăsând impresia că sunt la antrenament…unul cu public, e adevărat! Cum era de aşteptat, la final tabela a arătat o diferenţă imensă în favoarea echipei buzoiene, învingătoare cu scorul de 41-22 (21-10)! Cele mai multe goluri, 6, au fost reuşite de una din noile sosite, Andreea Mărginean şi de golgetera obişnuită a echipei, Alina Horjea.

SCM Gloria are acum 13 victorii la rând din tot atâtea partide disputate şi păstrează în continuare şefia clasamentului, cu o etapă înainte de finalul turului. Acest ultim meci este programat în devans, miercuri, în deplasare, la Tulcea.

Știri despre: