Asociația Județeană de Fotbal Buzău – CAMPIONII SPORTULUI, CAMPIONII VIEȚII!

de Stiri Buzau Media

În Buzău, avem atât de mulți oameni talentați, care și-au adus și continuă să-și aducă contribuția pentru noi toți. Indiferent de vârstă și de statutul social, ei sunt dovezile vii de excelență. Ar fi păcat ca munca și contribuția lor să treacă neobservate. Și chiar dacă, de obicei, modestia este apanajul campionilor, aceasta nu trebuie să excludă respectul și aprecierea noastră față de ei. BUZĂUL ARE CAMPIONI ȘI A VENIT TIMPUL SĂ ȘI-I CINSTEASCĂ! Sunt onorat și bucuros că, alături de dumneavoastră, putem să facem acest lucru posibil!

Astăzi, cu ocazia meciului dintre Știința Cernătești și Viitorul Berca, am avut marea bucurie și onoare de a lansa ”CAMPIONII VIEȚII”- PROGRAMUL DE MENTORAT SPORTIV – Asociația Județeană de Fotbal Buzău, dedicat juniorilor și seniorilor din fotbalul buzoian.

Cu această ocazie, alături de primarul comunei #Cernătești, domnul Petrache Mîrzea, și domnul viceprimar Stănilă Valentin, am premiat foștii fotbaliști ai echipei Viitorul Aldeni 1982. 21 de campioni ai fotbalului buzoian. 21 de buzoieni care își merită titlul de campioni ai vieții și cărora le mulțumesc și le sunt recunoscător pentru întreaga lor contribuție:
✅ Gogu Emilian
✅ Puiu Teodor
✅ Isac Ion
✅ Grigore Alexandru
✅ Dașu Gheorghe
✅ Morărescu Dumitru
✅ Țicleanu Valerică
✅ Toader Octavian
✅ Olteanu Eugen
✅ Titileanu Dumitru
✅ Labă Ion
✅ Ileana Gheorghe
✅ Mădularea Bănică
✅ Nehuț Ion
✅ Petre Cornel
✅ Moldoveanu Marius
✅ Neaga Solomon
✅ Coșar Laurențiu
✅ Buzdugă Fănel
✅ Catargiu Vasilică
✅ Florea Ion

Indiferent de vârstă, ne putem aduce contribuția și putem crea excelență în sport și în viață!