Asociația Județeană de Fotbal Buzău: SE ACORDĂ TICHETUL DE SPORTIV PENTRU TOȚII COPIII ȘI JUNIORII LEGITIMAȚI LA STRUCTURILE SPORTIVE!

de Stiri Buzau Media

„Copiii şi juniorii legitimaţi la structurile sportive care practică sportul în mod organizat cu scop în participarea la pregătire, competiţii sportive naţionale şi internaţionale oficiale sunt consideraţi sportivi de performanţă şi beneficiază lunar de un stimulent financiar sub forma tichetelor valorice, denumite tichete de sportiv de performanţă”.

La inițiativa senatorului #PSD, Bogdan-Constantin Matei , fost ministru al #Sportului, și președintele Comisiei pentru tineret și sport din #Senat, s-a completat Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000 prin care, odată cu promulgarea sa de astăzi, de la 1 ianuarie 2023, se introduce ???????? ?? ???????, însemnând bonuri în valoare de 150 de lei pe lună destinate exclusiv pentru acoperirea unor cheltuieli privind practicarea sportului de #performanță de către copii și juniori.

???????? ?? ??????? ???? ??????? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ???????? ????, ?? ?̂????????̦?? ???? ????? ?? ????? ?? ?? ?????̆ ???????????? ???????? ?̦? ????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ?̦?̆??? ??????? ?????? ????̆???????:
achiziţia de articole şi echipamente sportive specifice disciplinei sportive practicate transport între localităţi
suplimente nutritive
recuperare medicală
???ℎ???? ???????? ????̆??????? ???? ?? ????????????:

emitentul şi datele sale de identificare valoarea nominală a tichetului de sportiv interdicţia de a utiliza tichetul de sportiv în alte scopuri decât în scopul activităţii sportive spaţiu pentru înscrierea numelui, a prenumelui şi a codului numeric personal ale sportivului, care este în drept să utilizeze tichetul de sportiv seria şi numărul legitimaţiei de sportiv cu menţionarea numelui structurii sportive la care acesta este legitimat şi categoria de vârstă elementele de identitate vizuală ale structurii sportive şi ale Ministerului Sportului Era mare nevoie de o astfel de măsură și mă bucur că un om care înțelege și cunoaște foarte bine ceea ce înseamnă sportul de performanță pentru copii și toate provocările sale, împreună cu toți colegii mei social democrați implicați, au reușit să legifereze un astfel de demers, care știu că va contribui masiv la sprijinirea tuturor copiilor care fac sport!”
Președinte Asociația Județeană de Fotbal Buzău, Adrian Robert Petre