Gloria Buzău, remiză cu Dinamo, în Crâng

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:SCM Gloria Buzău

Gloria Buzău a remizat, într-un amical jucat sâmbătă, cu Dinamo. Partida a avut loc pe stadionul din Crâng și s-a terminat la egalitate, scor 2-2. La pauză rezultatul a fost tot unul de egalitate, 1-1.

Scorul a fost deschis de către dinamoviști, care au marcat prin Șerban, din pasa decisivă a lui Gabriel Moura. Fundașul stânga a ajuns în careu și a șutat puternic, la colțul lung, de la aproximativ 14 metri.

Gloria a revenit pe tabelă în urma unui corner, atunci când Ariel Lopez a profitat de o eroare a portarului Ștefan Fara, care a ieșit greșit pe centrare.

După pauză, dinamoviștii au preluat, din nou, conducerea. Cristian Delciu a pasat lui Dani Iglesias, pe care l-a lăsat singur cu portarul, iar ibericul a înscris. Bucureștenii au fost, însă egalați, de Alexandru Boiciuc, care a profitat de încă o greșeală a lui Ștefan Fara, ieșit haotic la marginea careului.

Cele două formații s-au întâlnit și în campionat, iar buzoienii s-au impus cu 2-1. Gloria urmează să joace în etapa cu numărul 15, vineri, 25 noiembrie, în Crâng, cu Concordia Chiajna.

Știri despre: