Gloria Buzău, ultimul amical înaintea începerii campionatului

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău încheie, sâmbătă, seria meciurilor amicale ale verii cu un test împotriva formației Unirea Constanţa, Partida se va disputa de la ora 11.00, pe stadionul din Crâng, accesul publicului fiind gratuit. Unirea Constanţa a retrogradat sportiv la finalul sezonului trecut, dar va continua în eşalonul secund după retragerea Academicii Clinceni.

Pentru echipa buzoiană, va fi al optulea meci amical de la reluarea pregătirilor. Gloria a început cu un 8-1 la Rm. Sărat împotriva Voinţei Lanurile şi a continuat cu un 0-2 în Crâng în faţa Unirii Slobozia. Ulterior, lotul pregătit de Cristi Pustai a urcat la Poiana Braşov pentru un stagiu de pregătire. În timpul cantonamentului, echipa buzoiană a bifat alte cinci partide de verificare, în care a obținut patru victorii și a făcut o remiză: 4-0 cu Oţelul Galaţi, 3-2 şi 1-1 cu Concordia Chiajna, 8-1 cu Progresul Spartac Bucureşti şi 1-0 cu Metaloglobus Bucureşti.

După testul cu Unirea Constanţa, Gloria Buzău va intra în linie dreaptă cu pregătirea primului meci din noul campionat, cel cu Ripensia Timişoara, din Crâng, din weekend-ul 5-7 august.

Știri despre: ,