Hanbalistele de la SCM Gloria nu se regăsesc, SCM Gloria Buzău – Măgura Cisnădie: 20-22

de Stiri Buzau Media

SCM Gloria Buzău a pierdut şi al doilea meci susţinut  în cadrul turneului Ligii Naţionale de handbal feminin care se desfăşoară în aceste zile la Bistriţa şi mai are doar un singur punct avans faţă de urmăritoarele sale. După corecţia aplicată de CSM Bucureşti, luni, în primul joc al turneului, echipa buzoiană s-a văzut depăşită, ieri seară, și de Măgura Cisnădie, iar poziţia a patra în clasament este tot mai ameninţată.

Gloria a inceput bine jocul din Sala Polivalentă din Bistriţa împotriva Măgurei Cisnădie, pe care o conducea cu 7-4 în minutul 19. A urmat însă, inexplicabil, o perioadă catastrofală, în care buzoiencele nu au mai găsit drumul spre poarta adversă, Măgura a marcat de şase ori la rând şi s-a desprins la 10-7 cu două minute înainte de pauză, dar avantajul ardelencelor a fost minim după primele 30 de minute, 10-9.

În actul secund, Gloria a pierdut, încet-încet, tempo-ul, permițând ardelencelor să se distanțeze până la 4 goluri. Diferența de pe tabelă a adus după sine precipitarea pe faza de atac și evident, lipsa de luciditate. În ultimele minute, buzoiencele s-au apropiat la două goluri, pe fondul eliminărilor succesive din tabăra ardeleană. Era însă prea târziu, tabela consemnând la final un 22 la 20 pentru Măgura Cisnădie.

Etapa viitoare, Gloria va întâlni pe CSU Cluj, într-un meci pe care buzoiencele sunt obligate să-l câștige. Partida se va disputa joi, de la ora douăsprezece.