LOCURI DE MUNCĂ la Buzău, vezi câte posturi sunt disponibile

de Stiri Buzau Media

Nu doar la Spitalul Județean Buzău se fac angajări, ci și la Ambulanță! Serviciul de Ambulanță Județean Buzău a scos la concurs șase posturi, dintre care două de asistent medical și patru pentru șoferi.

În cazul posturilor de asistent medical, concursurile vizează un post de asistent medical generalist grad principal la substația Berca și un post de asistent medical generalist la substația Smeeni.

Cei intereți pot depune dosarele până pe 14 februarie, iar candidații ale căror dosare vor fi admise vor susține proba scrisă pe data de 26 februarie, începând cu ora 10.00.

Ulterior, pe 1 martie, cei care care vor obține cel puțin 50 de puncte, vor susține interviul.

Rezultatele finale vor fi afișate după rezolvarea eventualelor contestații, pe data de 6 martie.

De asemenea, Serviciul de Ambulanță Buzău organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi contractuale vacante de șofer autosanitară II, pe perioadă nedeterminată, dintre care două la substația Râmnicu Sărat, un post la substația Nehoiu și un post la substația Pătârlagele.

Dosarele pentru aceste posturi se mai pot depune până pe data de 5 februarie.

Candidații declarați admiși după această etapă vor susține proba scrisă pe data de 13 februarie, începînd cu ora 10.00, la sediul Serviciului de Ambulanță Buzău.

Cele șase posturi scoase la concurs sunt vacante în urma pensionării unor angajați și care nu au putut fi ocupate până acum pentru că angajările au fost blocate de la jumătatea anului trecut.