1 decembrie, sărbătorită în avans la Grădinița „Lumea Copilăriei”, din Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copilăriei”, din Râmnicu Sărat au sărbătorit în avans Ziua Națională a României.

La Muzeul Municipal „Octavian Moșescu”, preșcolarii grupelor mari au marcat ziua de 1 decembrie printr-o serie de activități cu tema „România e țara mea, drag mi-e să trăiesc în ea”. Copiii au cântat melodii dedicate țării, au dansat și au recitat poezii. Apoi, cei mici și-au demostrat talentul și îndemânarea: ei au realizat românași și româncuțe, atât pe linguri de lemn, cât și pe suport de carton și au decorat farfurii cu motive tradiționale, toate lucrările lor urmând să fie expuse la muzeul municipal. La final, copiii au fost răsplătiți cu diplome de participare.

Alți copii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Lumea Copilăriei” au mers, la Centrul Cultural din Valea Râmnicului, unde împreună cu preșcolarii din localitate au susținut un program artistic, dedicat Zilei României.

Ziua de 1 decembrie a fost marcată în avans de toți ceilalți preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Lumea Copilăriei” din Râmnicu Sărat, prin activități interesante și diverse, desfășurate în sălile de grupă.