Happy Cinema sărbătorește șase ani de existență cu șase zile de promoție aniversară

de Stiri Buzau Media

12 lei pentru un bilet la film;  1 leu pentru o porție mică de popcorn;

1 leu pentru paharul cu băutură răcoritoare

 

 

La final de aprilie Happy Cinema aniversează șase ani de la deschidere, șase ani de filme și spectacole petrecuți alături de iubitorii de entertainment.

În cei șase ani de funcționare pe ecranele Happy Cinema au fost difuzate peste

25 000 de proiecții de film, au fost vizionate peste 100 de spectacole și peste 450.000 de vizitatori i-au trecut pragul.

 

Cinematograful din Galleria Mall este dotat cu echipamente de proiecție digitală, scaune confortabile și este o destinație de entertainment pentru întreaga familie, pentru cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să experimenteze aventura sau să trăiască momente de suspans în 3D.

 

Pentru că la Happy Cinema înțelegem pasiunea pentru filme, am pregătit o  promoție aniversară. În perioada 26 aprilie – 1 mai, biletul la film va avea prețul special de numai 12 lei, în timp ce porția mică de popcorn sau paharul mic cu gama de băuturi răcoritoare Coca Cola costă doar 1 leu.  

 

            “Experiența cinematografică de calitate înseamnă, pentru noi, tehnologie și confort la un nivel cât se poate de ridicat, la prețuri accesibile.  Ne dorim ca  fiecare persoană care ne vizitează să poată găsi la Happy Cinema tipul de entertainment pe care îl caută, fie că vorbim despre filme de Hollywood, europene sau producții autohtone, concerte, spectacole de teatru pentru copii, operă sau balet” a declarat Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

 

Printre cele mai apreciate filme care vor rula la Happy Cinema în această perioadă se numără: Vikingul (The Northman), Secretul lui Zorillo, Iepurele-Găină și Hamsterul Întunericului, Roșu Aprins,  Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore, Băieții Răi.

Programul filmelor este pe https://happycinema.ro/happy-buzau/program

 

 

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în opt orașe: București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park), Bacău (Hello Shopping Park), Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). În curând vor fi deschise două noi locații, în Slobozia (Ialomița Shopping Center) și București (Colosseum Mall). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro

Știri despre: