În atenția cetățenilor, proprietarilor de terenuri și a fermierilor din satele Puieștii de Sus și Puieștii de Jos

de Stiri Buzau Media
? Fermierii, cât și proprietarii care dețin terenuri în vecinătatea șoselei de centură ce leagă Puieștii de Sus cu DJ 202C ieșire spre Bălești, sunt rugați să nu mai efectueze lucrări agricole până lângă asfalt și să păstreze o distanță de cel puțin un metru față de acesta, distanță destinată șanțurilor aferente fiecărui drum, fie el și de exploatare.
?️ Proprietarii de terenuri care își depozitează gunoiul de grajd pe propriile terenuri ( le mulțumim pe această cale) sunt rugați să facă depozitele mai în interiorul proprietății, păstrând o distanță de cel puțin un metru față de drum. Unii dintre dumneavoastră ați făcut depozitele în dreptul proprietății însă pe șosea.
EFORTURILE NOASTRE DE A PĂSTRA, ȘI ÎN UNELE CAZURI DE A FORMA ȘANȚURILE SUNT ÎN ZADAR DACĂ NU AVEM ȘI SUSȚINEREA ȘI IMPLICAREA DUMNEAVOASTRĂ.
? Și nu în ultimul rând adresez o rugăminte cetățenilor comunei, care profită de depozitele de gunoi de grajd aflate pe proprietatea privată a altor cetățeni și aruncă în aceste locuri gunoi menajer, reciclabil, haine și alte resturi din gospodării.
✨AVEM SERVICIU DE SALUBRIZARE. ✨GUNOIUL MENAJER ESTE RIDICAT SĂPTĂMÂNAL DIN FAȚĂ FIECAREI GOSPODĂRII.
✨O DATĂ PE LUNA SE RIDICĂ SACUL GALBEN, DEȘEURILE RECICLABILE.
✨ EXISTĂ CONTAINERE DIN PLASĂ PENTRU COLECTAREA PETURILOR.
? VĂ ROG RESPECTUOS, NU MAI ARUNCAȚI PE UNDE APUCAȚI DEȘEURILE DIN GOSPODĂRII.
? Depinde de fiecare dintre noi să ne păstrăm comuna curată!
Cu respect,
Primar Rodica Bârlă