La numai câteva zile de la organizarea “Zilei Copilului” unde au asigurat “surprizele dulci ale zilei”, Consiliul Local și Primăria Gălbinași investesc, din nou, în copiii merituoși ai comunității

de Stiri Buzau Media

Astfel,  prin decizia administrației locale, s-a alocat suma de 14.200 lei, în vederea asigurării finanțării complementare pentru Școala Gimnazială Gălbinași, în scopul premierii elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură, în anul școlar 2021-2022. Această sumă se regăsește în acordarea de premii substanțiale în bani, cărți și în organizarea unei excursii, astfel:

  • Suma de 1150 lei, pentru acordare de premii unui număr de 6 elevi care au participat la olimpiade școlare, obținând premiile I, III și mențiune.
  • Suma de 1000 lei, pentru acordare de premii unui număr de 4 elevi care au obținut media generală 10.
  • Suma de 5200 lei, pentru achițiționare de cărți necesare pentru acordarea de premii elevilor cu rezultate bune la învățătură la sfârșitul anului școlar 2021-2022.
  • Suma de 6850 lei, pentru organizarea unei excursii pentru elevii premianți.

 

Copiii reprezintă investiția noastră în viitor și sunt prioritatea noastră absolută în tot ceea ce întreprindem. De aceea, de fiecare dată când avem posibilitatea, nu precupețim niciun efort de a le arăta că-i prețium și că îi sprijinim cu tot ceea ce ne stă în putință. Ne bucurăm alături de ei atunci când obțin rezultate deosebite, la sport sau învățătură și îi recompensăm, în semn de apreciere pentru eforturile depuse – Dragomir Dumitru, primarul comunei Gălbinași