Petre Adrian Robert: Am participat la ședința Consiliului Local al UAT Vernești

de Stiri Buzau Media

Am participat astăzi la ședința Consiliului Local al UAT Vernești, ocazie cu care le-am propus consilierilor o colaborare între Asociația Județeană de Fotbal Buzău și Primăria comunei Vernești, în vederea modernizării bazei sportive a comunei. Copiii au nevoie de mișcare pentru o dezvoltare armonioasă și pentru asta doresc să contribui cu tot ce pot pentru a-i încuraja să facă sport.

De asemenea, am discutat despre proiectul de edificare a unei săli de sport, proiect ce se află în stadiu de licitație. Odată finalizat, acest proiect va aduce copiilor și tinerilor din comună o locație modernă, la standarde europene.

Un alt punct de discuție a vizat proiectul de construcție a unei baze sporive Tip 1, cu 102 locuri pentru spectatori, proiect ce se va realiza prin Compania Națională de Investiții.

În cadrul acestei ședințe am discutat și despre stadiul demersului făcut pentru alimentarea cu gaze a comunei. Le-am prezentat consilierilor locali informațiile pe care le-am obținut în cadrul întâlnirii dintre Primăria comunei Vernești si Premier Energy, informații referitoare la extinderea rețelei de gaze pe raza localităților Vernești, Cândești, Zorești, Mierea, Nișcov.

Le mulțumesc dlui primar Năstase Daniel și consilierilor locali pentru găzduire și pentru interacțiunea de astăzi! Simt că prin intermediul domniilor lor am fost aproape de întreaga comunitate din Vernești?