Petre Emanoil Neagu – Înconjurat de oameni de 10!

de Stiri Buzau Media
✳️ I-am premiat astăzi pe elevii care au obținut ????? ?? ?? ????????? ????????? ?? ?? ???????????, tineri deosebiți, care merită toate felicitările și gândurile noastre bune! Vă doresc mult succes, viața să vă răsplătească această dăruire și dorință de cunoaștere cu multe oportunități pentru dezvoltare și oameni frumoși care să vă însoțească în atingerea performanței! Noi suntem mândri de voi!
✳️ Tot astăzi am acordat și un ?????? ??????? ???? ???? ??? ?????? ????????? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ????????? ?????????, care a obținut media 9,60 la Examenul de Bacalaureat! Ne-ai lăsat muți de uimire, te respectăm, te admirăm și ne dorim să fii un model pentru generațiile viitoare. Pentru noi ești deja un model, un munte de ambiție, curaj și perseverență!
✳️ Un alt premiu oferit astăzi este pentru un om drag mie, un om care a devenit ????????? ???????? ?? ?? ????????? ?? ????, care ne-a fost alături în organizarea multor evenimente de promovare a județului Buzău și în campania anti-bullying desfășurată în liceele din județ. ??????? ????????, îți suntem recunoscători și Buzăul te primește oricând cu brațele deschise!
Știri despre: , ,