Primăria Comunei Glodeanu Sărat – Bridge of Friendship

de Stiri Buzau Media
Reprezentanții Fundației olandeze @kindereninnood – Hilde Eleveld (sponsoring), Tobias Veenendaal (social media), Loes van Barneveld (logistic & warehousing) Eric de Jong (chairman & foreign affairs), prietenii comunei noastre și colaboratorii apropiați ai dlui. primar Neculai Stoica, de aproape două decenii, au vizitat câteva dintre obiectivele de investiții la care au avut un aport semnificativ, între care Dispensarul uman din satul Ileana, edificat în cea mai mare parte din fondurile Kinderen in Nood și cofinanțat din bugetul local, Școala Pitulicea, unde jumatate din mobilierul școlar este donat de Fundație și mai multe locații ale unor proiecte, în care atât autoritatea locală a comunei Glodeanu Sărat, cât și @kindereninnood, au contribuit, în folosul oamenilor.
Trecând prin fața Grădiniței de copii din Glodeanu Sărat, se auzeau glasuri cristaline de copii; ei repetau cântecele pentru serbarea ce urma să aibă loc mai târziu. Ce bucurie am trăit cu toții, cântând și dansând împreună cu ei! Felicitări Georgiana Baciu si Duță Oana! Felicitări copilași drăgălași!
A fost o mare bucurie, ca după perioada pandemiei, în care nu ne-am mai putut întâlni de două ori pe an, ca de obicei, să îi avem in mijlocul nostru pe Hilde, Loes, Eric și Tobias, o parte din SKIN, cărora le mulțumim pentru tot ceea ce fac în folosul oamenilor și al comunităților!
Multumim dnei. dr. Cristina Tonea si dnei. Valentina Aldea!
Sunteti minunate! Vă admirăm profesionalismul și dăruirea necondiționate!
@kindereninnoond vă așteptăm cu toata dragostea în octombrie! Vor reveni pentru a continua sa investeasca în proiecte noi, vor continua să investească în oameni, necondiționat!