Sorin Cîrjan: CONTINUĂ ASTALTAREA STRĂZILOR! Încep lucrările de modernizare prin Programul “Anghel Saligny”!

de Stiri Buzau Media

Pentru că au fost programate să înceapă odata cu celalalt mare proiect de investiții care vizează extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, realizat de către Compania de Apă Buzău, proiect în valoare de peste 10 milioane de euro, încep și lucrările de modernizare a străzilor prin Proiectul „Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în Municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău – Etapa I”.

Astăzi a fost predat amplasamentul acestei investiții importante, care vizează modernizarea întregului traseu al drumului european DN2 E85, ce traversează municipiul nostru, 14 strazi din Cartierul Bariera Focșani, 2 strazi din Cartierul “Slam Ramnic” și Șoseaua Podgoriei!

Valoarea investiției este de aproximativ 6 milioane de Euro, iar lucrările vor începe săptămână viitoare, după Sarbatorile Pascale.

Începerea lucrărilor aferente acestor proiecte, cele mai importante ca valoare din ultimii ani, au fost anunțate încă de la finalul anului trecut, startul fiind dat, practic, de demararea de către Compania de Apă a investițiilor de apă și canalizare.

Rugăm cetățenii care locuiesc în zonele indicate să urgenteze demersurile necesare racordării la toate utilitățile!


Sorin Cîrjan