VIDEO Șantier în lucru la primăria Murgești

de Stiri Buzau Media

Comuna Murgești marchează începutul unei noi ere de dezvoltare și sustenabilitate, prin lansarea unui proiect ambițios de reabilitare a sediului primăriei și a dispensarului parter.

Cu o finanțare generoasă din fonduri europene, această investiție semnificativă aduce o îmbunătățire necesară infrastructurii publice locale și reprezintă un pas înainte către eficiența energetică și soluționarea problemelor de mediu.

Proiectul, în valoare de 635.000 de lei, vizează renovarea unui total de 246 de metri pătrați, reflectând angajamentul administrației locale față de îmbunătățirea condițiilor de lucru și de acces pentru cetățeni, precum și față de adoptarea unor practici ecologice responsabile.

Ionel Negraru, primarul comunei Murgești, subliniază importanța acestor lucrări nu doar în ceea ce privește aspectul estetic și funcțional, ci și în eficientizarea consumului energetic, care va aduce economii semnificative pe termen lung și va reduce impactul asupra mediului.

Această inițiativă de renovare este un exemplu elocvent al modului în care fondurile europene pot fi utilizate pentru a sprijini dezvoltarea locală, îmbunătățind în același timp standardele de viață și protejând resursele naturale.

Reabilitarea sediului primăriei și a dispensarului din Murgești nu numai că va îmbunătăți calitatea serviciilor publice oferite comunității, dar va și demonstra angajamentul comunei către principiile dezvoltării durabile.