AFACEREA EST și doi actori surpriză – la HAPPYCINEMA®

de Stiri Buzau Media

afacerea-est-afisAfacerea Est vine luni, 24 octombrie 2016, la ora 20:00, la HAPPYCINEMA®din incinta Galleria Mall Buzău. Comedie românească regizată de Igor Cobileanski, Afacerea Est îi are în rolurile principale pe Ion Săpdaru, Constantin Pușcașu, Daniel Busuioc și Anne Marie Chertic. Filmul va rula în avanpremieră, iar în sală vor fi prezenți doi dintre actorii filmului.

Afacerea Est ecranizează frământarea omului obișnuit în încercarea de a-și atinge visele – care, de obicei, costă bani. Iar când, în speranța unui câștig financiar suficient pentru o nuntă sau chiar pentru o macara, se împrietenesc și se apucă de afaceri doi moldoveni, un intelectual provincial și un băiat descurcăreț și plin de idei, iese o aventură cu un vagon de potcoave.

HAPPYCINEMA®

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc și operează în prezent  în Focșani și Buzău. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră, având sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. În Buzău dispune de un foyer generos și trei săli  echipate cu sisteme de proiecție digitale, cu o capacitate de 385 de locuri.