Pepe, Irina Loghin, Mihai Trăistariu, Lorenna, Constantin Enceanu și Daniela Gyorfi, prezenți la Festivalul „Zilele Monteorului”

de Stiri Buzau Media

Primaria și Consiliul Local Merei organizează în perioada 20-21 iulie, cea de-a X-a ediție a Festivalului „Zilele Monteorului”, păstrând tradiția inițiată în anul 2010. Timp de două zile, buzoienii precum și turiștii ce vor veni în stațiunea Sărata Monteoru vor avea parte de paradă de costume populare, meșteri populari și produse artizanale, mașini de epocă, produse tradiționale și multe alte surprize pregătite de organizatori. Pe scena ce va fi amplasată pe terenul de fotbal din Monteoru vor urca artiști locali dar și artiști de renume național și chiar internațional precum Irina Loghin, Pepe, Mihai Trăistariu, Lorenna, Constantin Enceanu, Daniela Gyorfi.

Totodată vor mai putea fi urmăriți și interpreți ai Centrului de Cultură Buzău. Special pentru acest eveniment, organizatorii anunță că cei interesați pot veni în în Sarata Monteoru cu autobuzele Trans Bus, iar la nevoie, cursele vor fi suplimentate. „Invităm atât buzoienii, cât și turiștii care vor veni în stațiunea Sărata Monteoru, la acest eveniment de excepție. Pentru ca toți cei prezenți să se bucure din plin de cele două zile, pentru anul acesta am organizat ca transportul să se poată face cu autobuzele Trans Bus de pe liniile 17 și 19” a declarat primarul comunei Merei, Ștefan Chircă. Cele două zile de distracție se vor încheia cu un foc de artificii.