10 reguli simple pentru păstrarea sănătății și a frumuseții

de Stiri Buzau Media

frum1. Nu fiţi niciodată deprimaţi. Ţineţi minte că orice s-ar întâmplă este spre binele vostru. O stare de spirit proastă înseamnă riduri în plus, de aceea lăsaţi deprimarea la o parte.

2. Pentru că pielea să fie curată, proaspătă şi îmbujorată, este de dorit să va bucuraţi mai mult, să ascultaţi muzică bună, să discutaţi cu persoane tinere, pline de spirit.

3. Dormiţi pe o suprafaţă tare fără pernă (altermiteri pe gât vor apărea riduri), pe cât posibil aerisiţi camera cât mai des. Aerul proaspăt înseamnă întotdeauna o faţă proaspătă.

4. Faceţi mai multe plimbări pe vreme ploioasă şi când ninge. Numai să nu răciţi. Aerosolii cu apă de ploaie şi cu zăpadă masează pefect faţă.

5. Cel mai simplu mod de îngrijire a pielii: adunaţi un lighean cu zăpadă, faceţi un bulgare zăpadă, aplicaţi-l pe diferite zone ale corpului, şi atingând uşor pielea masaţi-o cu mişcări circulare (procedura trebuie neapărat repetată de 2 ori pe zi, dimineaţă şi seară). Apă obţinută prin dezgheţ îndepărtează oboseală şi are o acţiune benefică asupra pielii, dându-i prospeţime.

6. Faceţi exerciţii de mimica. Aşezaţi-va în faţă oglinzii, relaxaţi-va. Îndepărtaţi orice gând din minte. Împingeţi uşor buzele înainte pronunţând sunetul “o”.

7. Nu ştergeţi niciodată faţă cu prosopul. Se va usca singură, aveţi grijă de epiderma. Clătiţi mai des faţă cu apă rece, cel mai bine cu lapte sau iaurt.

8. Folosiţi uleiuri în timpul nopţii. Uleiurile protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Trebuie aplicate cu buricele degetelor, cu delicateţe, în sens invers sensului ridului. Succes!

9. După o baie (dus) fierbinte, clătiţi-va întotdeuna faţă. Nu uitaţi să faceţi un dus după serviciu, îmbrăcaţi-va în haine sport, uşoare, aşterneţi un covoraş şi executaţi postura cadavrului, relaxarea totală a corpului şi a psihicului. Odihniţi-va 15 minute. Îndepărtaţi orice gând din minte. Imaginaţi-va că aveţi 17 ani. (Încercaţi şi veţi reuşi.) După această, aşezaţi-va în faţă oglinzii şi cu mişcări blânde aplicaţi-va o crema nutritivă.

10. După 30 de ani, când pielea îşi pierde elasticitatea şi strălucirea, se recomandă clătirea fetei de câteva ori pe săptămâna cu o compoziţie care conţine substanţe biologic active, precum muşeţelul, cimbrisorul, sovârful, calendula.

ampress.ro/suntsanatos.ro