Caracteristicile femeilor Săgetător

de Stiri Buzau Media

caracteristicile-femeilor-sagetator-1Toate femeile născute în perioada 22 noiembrie şi 21 decembrie, sub semnul Săgetătorului sunt printre cele care se apropie de perfecţiune. Iată caracteristicile femeilor Săgetător şi ce este mai bun la nativele acestei zodii.

Vede mereu partea bună din oameni
Când toţi îţi vor spune despre cineva că este un ratat şi un idiot, femeia Săgetător este singură care contesta afirmaţiile. De ce? Pentru că femeia Săgetător are capacitatea specială de a vedea ceea ce este mai bun într-o persoană. Ochiul femeii Săgetător vede acolo unde alţii nu văd.

Oferă ajutor, necondiţionat
Dacă cineva vine şi cere ajutorul, nu o să fie dezamăgit niciodată. Femeia Săgetător este mereu dispusă să ofere ajutor. Necondiţionat.
Înţelegătoare
Oamenii iubesc la Săgetător capacitatea lui de a înţelege problemele şi nevoile celor din jur. Femeia Sahetator face asta cu o artă greu de egalat. Nativii zodiei şi femeile, în special, au talentul de a se pune în pantofii altei persoane şi au capacitatea de a înţelege lumea din perspectiva lor.
Aventuroasă şi ambiţioasă
Nativii de sex feminin au o capacitate rară de auto-motivare. Îşi stabilesc mereu obiective noi şi reuşesc să le atingă cu uşurinţă. Au calitatea de a identifica noi oportunităţi cu mare uşurinţă. Pe de altă parte este femeia Săgetător este expresia aventurii şi iubeşte să îşi asume riscuri. Viaţă nativilor de sex feminin din zodia Săgetătorului este plină de distracţie, riscuri, asumate corect, şi succes.

Un special simț al umorului
Nativii din Săgetător sunt recunoascuti pentru un simt foarte dezvoltat al umorului. Femeile nu fac excepţie. Umorul Săgetătorului este mereu o soluţie salvatoare pentru momente grele.

Independentă
Femeia Săgetător este una dintre cele mai independenete reprezentate ale zodiacului. Nu pot fi subjugate, nu pot fi constrânse şi au capacitatea de profită la maximum de libertate. Nu sunt genul lipicios şi nici dependent de bărbat. Femeia Săgetător face cu bărbatul un parteneriat cu drepturi şi obligaţii egale.